Ateneu Popular Esplugues

Lluitar, crear poder popular

Ateneu Esplugues de Llobregat

Fartes de viure en una ciutat dormitori, en la que la majoria de nosaltres patim aïlladament la incertesa en el futur, creiem que ja és hora de deixar-nos d’indignar individualment i començar a construir el futur que volem en el nostre entorn immediat des de la reflexió col·lectiva i el suport mutu. Per això, considerem necessària la construcció d’un ateneu popular autogestionat i assembleari.

L’Ateneu ens ajudaria a cobrir les necessitats de formació i autoorganització per la transformació personal i social. Ha de ser un espai comú, un espai de confluència del teixit associatiu d’Esplugues obert a totes les entitats i iniciatives populars ja existents i connectat amb projectes alternatius afins d’arreu.

Fins al moment, un grup de persones preocupades per la mancança greu d’espais de confluència d’idees i projectes transformadors, ens hem anat reunint periòdicament per començar a gestar aquest projecte pel moment força embrionari. Per ara, hem mirat locals, hem parlat amb altres ateneus per contrastar models de finançament i organització interna i actualment ens trobem en una fase de difusió en la que et volem animar a participar en la creació del que serà el nou Ateneu Popular d’Esplugues.

En els propers dies decidirem en assemblea quin serà l’espai i programarem les primeres activitats que s’hi duran a terme. Considerem que per a que l’ateneu esdevingui realment popular i autogestionat necessita de la teva implicació. Així doncs, t’animem a a participar en l’assemblea i aportar-hi les teves propostes.

Fins aviat!

ateneupopulardesplugues@gmail.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 8 de Març de 2013 by .

Navegació

%d bloggers like this: