Ateneu Popular Esplugues

Lluitar, crear poder popular

Trobada i diàleg sobre els usos terapèutics del Cànnabis

Amigues i amics,

Des de l’Associació Cannàbica d’Autoconsum Basthet us volem convidar a un espai de trobada i diàleg sobre els usos terapèutics del cànnabis. Encara què el cànnabis i els seus derivats es coneixen i s’utilitzen des de la xina mil·lenària , la seva prohibició a mitjans de segle XX, la seva estigmatització i les dificultats del seu estudi a nivell bioquímic han conduït a un desconeixement generalitzat sobre els riscos i propietats d’aquesta substància; també entre els professionals de la salut.

En aquest context mundial, el doctor Joan Parés, capdavanter de l’Equip de Servei Terapèutic de la Federació d’Associacions Cannàbiques de Catalunya (CatFAC), ens ofereix una visió mèdica i terapèutica del cànnabis, sense tabús i amb l’experiència de més de quatre anys acompanyant a totes les persones que desitgen utilitzar el cànnabis com a pal·liatiu terapèutic o millorar la seva condició de vida.

L’aparició d’associacions cannàbiques a l’estat espanyol a obert la porta per a les persones consumidores terapèutiques a l’accés normalitzat a la substància per pal·liar les seves dolències. Avui, activistes, associacions i alguns polítics treballen, i seguiran fent-ho, per aconseguir una regulació justa per a què algun dia, els pacients puguin adquirir cànnabis medicinal en farmàcies només amb una recepta mèdica.

Us convidem a conèixer aquesta alternativa a la medicinal convencional, divendres 6 de març a les 18h a l’Ateneu Popular d’Esplugues de Llobregat (c/ Laureà Miro, 324).

Acte organitzat per Associació Cannàbica d’Autoconsum Basthet, amb la col·laboració de CatFAC (Federació d’Associacions Cannàbiques de Catalunya). Vine a conèixer l’alternativa medicinal del segle XXI.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Informació

This entry was posted on 1 de Març de 2015 by .
%d bloggers like this: