Ateneu Popular d'Esplugues

Lluitar, Crear, Poder Popular!

Per què?

gallina
Fartes de viure en una ciutat dormitori, en la que la majoria de nosaltres patim aïlladament la incertesa en el futur, creiem que hem de deixar-nos d’indignar individualment i començar a construir el futur que volem en el nostre entorn immediat des de la reflexió col·lectiva i el suport mutu. Per aquesta raó vam iniciar el projecte de construcció de l’Ateneu Popular d’Esplugues.

L’Ateneu neix com a eina que ens pot ajudar a cobrir les necessitats de formació i autoorganització per la transformació personal i social. El seu objectiu és ser un espai comú, un espai de confluència del teixit associatiu d’Esplugues obert a totes les entitats i iniciatives populars ja existents i connectat amb projectes alternatius afins d’arreu.

L’Ateneu va iniciar la seva activitat al 2014 i ha anat evolucionant i consolidant-se com a punt de trobada, espai promotor d’activitats culturals i d’oci, de reflexió i activitat política, de construcció d’alternatives al sistema capitalista a Esplugues de Llobregat.

A més d’incidir en l’àmbit local, també formem part de la Xarxa d’Ateneus i Casals dels Països Catalans.

És un espai autogestionat i assembleari; ens reunim tots els dijous a les 21h a l’Ateneu. Així doncs, si vols formar part d’aquest projecte o simplement vols aportar alguna idea o proposta, t’animem a venir a l’assemblea el dijous al vespre a l’Ateneu!

Fins aviat!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: